Onze klanten.

Lees de ervaringen van deze klanten

Delibert

Al 5 jaar werken wij samen met ECBase en dat hopen wij nog lang te blijven doen. Tijdens het bouwen van de website en de backoffice waren wij vooral aangenaam verrast door de goede samenwerking. Al onze vragen en ideeën werden serieus meegenomen in het ontwerp en er was altijd een mogelijkheid om zaken te overleggen. Ook nu we al 5 jaar gebruik maken van de site en de achterliggende infrastructuur hebben wij nog altijd plezier in de goede samenwerking. Toppers!!

LEES VERDER

Van der Valk

“Van der Valk Hotels & Restaurants mag zich met recht het grootste horecaconcern van Nederland noemen. Al 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf dat een kleine 70 hotels en restaurants in Nederland en ver daarbuiten telt. Iedere dag is men bezig met ingaande en uitgaande goederenstromen. Niet alleen ontbijt, lunch en diner, maar ook serviezen, beddengoed en meer.

LEES VERDER

Vanilla Venture

“In 1995 begon men met de import van vanille uit Madagascar en uitgegroeid tot een leverancier van topklasse delicatessen aan de betere restaurants in Nederland en daarbuiten. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met specerijen, truffels, charcuterie, olijfolie, olijven en meer vanuit alle hoeken van de wereld. Sla één van de gidsen van Michelin, Lekker of Gault Millau open en u ziet restaurants die beleverd worden door Vanilla Venture.

LEES VERDER

Interhal

“ Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa...

LEES VERDER

Ook deze bedrijven kozen voor ecBase