Productie module

Voor registratie in de snijkeuken of andere halffabrikaten en eind producten. ecBase digitaliseert het productie process van voorraadbeheer, recepturen, traceerbaarheid en allergenen en ingredienten specificaties.

DIT IS ECBASE

Module Productie

Krijg meer grip op orders, planning en creëer een waterdichte traceerbaarheid. Dit zijn enkele voorbeelden van wat de module productie voor u kan betekenen. Het is van belang om uw productieprocessen in kaart te brengen, zodat u deze kunt optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  •       Productie advies

    Een productieplanning maken kan nog wel eens lastig zijn. Zeker wanneer u werkt met vers producten. Om de derving zo laag mogelijk te houden, maar wel een flexibele service wil garanderen, is het belangrijk dat de productieplanning goed in elkaar steekt. Daarom zit in de EcBase backoffice een handige tool. Met ‘het productie advies’ krijgt u, op basis van statistieken en ingevulde data, een uitgebreide productieplanning, die u naar eigen wens kunt aanpassen. Zo houd u de voorraad strak, zonder uw flexibele service te verliezen.

  •       Traceerbaarheid

    Als bedrijf in de foodindustrie staan normen en certificaten voor u hoog in het vaandel. U wil dat uw bedrijf graag voldoet aan de eisen die door de keurmerken gesteld worden. Een waterdichte traceability is een belangrijk punt voor de auditeurs. Dankzij EcBase is het overzichtelijk en gemakkelijk om uw data op te slaan en terug te vinden. Denk hierbij aan grondstof registratie en een duidelijk WMS (WarehouseManagementSystem).

          Flexibiliteit

    Ieder productieproces is anders. Daarom past EcBase zich graag aan naar de wens van de klant. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarbij denken we graag samen naar oplossingen om bepaalde keurmerken te behalen en te behouden. Dankzij de eenvoudige interface/omgeving kunnen aanpassingen vaak op korte termijn worden gerealiseerd.

Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

DIT IS ECBASE

Wij bouwen software

Hoe gaan wij u helpen

Bestellingen
Bestellingen
Relatiebeheer
Bestellingen
Artikelbeheer
Bestellingen
Inkopen
Bestellingen
Voorraad
Bestellingen

Onze klanten