DIT IS EC BASE

Dit is EC Base

ecBase is in 2004 gestart met E-commerce oplossingen in de breedste zin van het woord. En hebben wij ons bewezen als een betrouwbare partner in diverse branches, waaronder de voedingsmiddelenbranche.

Snelheid, versheid en efficiëntie is hier de standaard. Op onze projectpagina vindt u wat we zoal doen. ecBase heeft een 360 graden aanpak. Wij richten ons op debestelomgeving (de website), tot aan levering en het proces daartussen. De helikopterview en het beheer vindt plaats in de Backoffice. We bieden een totaaloplossing voor al uw E-commerce en Supply Chain Management wensen. De controle is altijd in uw handen.

ecBase heeft een 360 graden aanpak. Wij richten ons op debestelomgeving (de website), tot aan levering en het proces daartussen. De helikopterview en het beheer vindt plaats in de Backoffice. We bieden een totaaloplossing voor al uw E-commerce en Supply Chain Management wensen. De controle is altijd in uw handen.

  • Een hecht team met knappe koppen

    Direct inkopen bij verschillende leveranciers, alles via 1 systeem. Perfect bijgehouden.

  • #1 ERP systeem voor de Foodsector

    Direct inkopen bij verschillende leveranciers, alles via 1 systeem. Perfect bijgehouden.

DIT IS EC BASE

Ons team

Grip op alle bedrijfsprocessen door één geïntegreerde softwareoplossing. Verminder de administratieve druk zodat u zich kunt richten op de kerntaken van de organisatie

Ons team

Grip op alle bedrijfsprocessen door één geïntegreerde softwareoplossing. Verminder de administratieve druk zodat u zich kunt richten op de kerntaken van de organisatie.

MOgen wij ons voorstELlen?

Onze klanten